Groeien in drukwerk

Wat ooit als kleine drukkerij begon in 1989, groeide uit tot een toonaangevend en kwaliteitsvol productiebedrijf. Van het drukken van boeken, magazines, folders, posters, leaflets en meer tot afwerking, direct mail en zelfs opslag. Met de beste technieken en volgens de meest kostenefficiënte workflow.

Dit alles was en is mogelijk dankzij continue investeringen in vakbekwame mensen en machines, overnames en het pad van de innovatie. Ontdek hier hoe onze drukkerij en activiteiten zijn gegroeid.

Gewa Drupo | Communicatiedrukwerk, handelsdrukwerk en industrieel drukwerk

Drukkerij met een missie

Klanten tevreden stellen met kwaliteitsvolle, gedrukte eindproducten aan een competitieve prijs. Dat is onze missie.

Met telkens weer dat tikkeltje extra service voor een doorgedreven klantenbinding. Zoals de professionele begeleiding door onze gedreven medewerkers. Zij zijn geselecteerd en opgeleid volgens vakbekwaamheid en specialisatie.

En wist je dat we telkens nieuwe markten aanboren en inzetten op innovatie? Ontelbare bedrijven, kmo’s en uitgeverijen in België en Nederland smaakten reeds de passie en troeven van drukkerij Gewa in Arendonk. Ben jij de volgende?

Gewa Drupo | Communicatiedrukwerk, handelsdrukwerk en industrieel drukwerk

Duurzaam drukken

Drukkerij Gewa zet in op een duurzaam beleid. Van productieprocessen tot personeelsbeleid.

We benutten alle kansen om een ecologische speler te zijn op het vlak van gedrukte media. Zo zijn we ook FSC®-gecertificeerd met licentie code FSC-C009846. Een garantie dat onze papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Meer over duurzaam drukken lees je hier.

Gewa Drupo FSC® certificaat
Menu